Skip to main content LibGuidesKASB

Arkitektur: Arkitektur

Bauhaus

In anticipation of the 100th anniversary of the founding of the Bauhaus school in 2019,Harvard Art Museums has released an online catalogue of their 32,000-piece Bauhaus Collection, containing rarely seen drawings and photographs from attendees and instructors of the revolutionaryGerman design school.

Nyheder fra hele verden

WORLD ARCHITECTURE NEWS.COM

Hjemmeside med nyheder om arkitektur fra hele verden. Nye byggerier, konkurrencer, projekter, arkitektpriser, billeder, jobopslag og en blog om ny arkitektur.

NEWS IN PICTURES

Fascistisk Arkitektur og Kunst i Italien

ITALIAN  ART  OF  '900

THE   SECOND   RENAISSANCE

Art & Architecture  in  Italy  during  Fascism

En side med billeder og links til vigtige bygningsværker og kunst fra fascismens Italien i perioden 1922-44

Podcast om arkitektur og byliv

Bylyd.dk

BYLYD er Danmarks første podcast om stederne, vi bor og lever i – ­storbyen, forstaden og landsbyen. BYLYD er fortællinger fra det byggede miljø. Både det gennemdesignede og det selvgroede bymiljø. Fra menneskene, der cykler gennem det, gør oprør mod det, planlægger det og skriver om det.

Architects Talk

Interviews med stjernearkitekter hvor de fortæller om deres projekter. Blandt andre Jacquez Herzog, Bjarke Ingels, Jean Nouvel og Frank Gehry

Architects Talk is a collection of quality videos of famous architects. This collection was started in 2008 and includes talks, conversations, interviews, lectures, presentations, and documentaries. - See more at: http://www.architects-talk.com/#sthash.N4sjDCGL.dpuf

Architects Talk is a collection of quality videos of famous architects. This collection was started in 2008 and includes talks, conversations, interviews, lectures, presentations, and documentaries. - See more at: http://www.architects-talk.com/#sthash.N4sjDCGL.dpuf

Architects Talk is a collection of quality videos of famous architects. This collection was started in 2008 and includes talks, conversations, interviews, lectures, presentations, and documentaries. - See more at: http://www.architects-talk.com/#sthash.N4sjDCGL.dpuf

Arkitekturbilleder.dk

Mikkeler Bar. Foto: Nykolas Andreou/Arkitekturbilleder.dk

  • Hvilke bygningsværker står Lene Tranberg bag?
  • Hvad er der bygget af ny arkitektur i Odense og København?
  • Hvor finder jeg plan og snit af centralsygehuset i Slagelse?

På Arkitekturbilleder.dk finder du det hele - og meget mere. Gratis og nemt.

Basen indeholder over 9.000 billeder fra mere end 900 bygninger af flere end 500 forskellige danske arkitekter og tegnestuer.

Bygningsværkerne er beskrevet med billeder udefra og indefra samt plan/snit og relevante links til yderligere infos.

Alle billeder kan downloades og bruges efter, Creative Commons License: Navngivelse – Ikke-kommerciel – Del på samme vilkår (ShareAlike) (by-nc-sa), Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 Denmark License.

Hvis du vil bruge dem kommercielt og i en højere opløsning til publicering eller tryk, kontakt: bibliotek@kadk.dk

Hausers Plads. Center for renhold. Foto: Nicholas Ransome/Arkitekturbilleder.dk

  • Hvilke bygningsværker står Lene Tranberg bag?
  • Hvad er der bygget af ny arkitektur i Odense og København?
  • Hvor finder jeg plan og snit af centralsygehuset i Slagelse?

På Arkitekturbilleder.dk finder du det hele - og meget mere. Gratis og nemt.

Basen indeholder over 9.000 billeder fra mere end 900 bygninger af flere end 500 forskellige danske arkitekter og tegnestuer.

Bygningsværkerne er beskrevet med billeder udefra og indefra samt plan/snit og relevante links til yderligere infos.

Alle billeder kan downloades og bruges efter, Creative Commons License: Navngivelse – Ikke-kommerciel – Del på samme vilkår (ShareAlike) (by-nc-sa), Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 Denmark License.

Hvis du vil bruge dem kommercielt og i en højere opløsning til publicering eller tryk, kontakt: bibliotek@kadk.dk

Cykelslangen. Foto: Nicholas Ransome/Arkitekturbilleder.dk

  • Hvilke bygningsværker står Lene Tranberg bag?
  • Hvad er der bygget af ny arkitektur i Odense og København?
  • Hvor finder jeg plan og snit af centralsygehuset i Slagelse?

På Arkitekturbilleder.dk finder du det hele - og meget mere. Gratis og nemt.

Basen indeholder over 9.000 billeder fra mere end 900 bygninger af flere end 500 forskellige danske arkitekter og tegnestuer.

Bygningsværkerne er beskrevet med billeder udefra og indefra samt plan/snit og relevante links til yderligere infos.

Alle billeder kan downloades og bruges efter, Creative Commons License: Navngivelse – Ikke-kommerciel – Del på samme vilkår (ShareAlike) (by-nc-sa), Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 Denmark License.

Hvis du vil bruge dem kommercielt og i en højere opløsning til publicering eller tryk, kontakt: bibliotek@kadk.dk

Exners Hus. Foto: Rimas Steponaitis/Arkitekturbilleder.dk

  • Hvilke bygningsværker står Lene Tranberg bag?
  • Hvad er der bygget af ny arkitektur i Odense og København?
  • Hvor finder jeg plan og snit af centralsygehuset i Slagelse?

På Arkitekturbilleder.dk finder du det hele - og meget mere. Gratis og nemt.

Basen indeholder over 9.000 billeder fra mere end 900 bygninger af flere end 500 forskellige danske arkitekter og tegnestuer.

Bygningsværkerne er beskrevet med billeder udefra og indefra samt plan/snit og relevante links til yderligere infos.

Alle billeder kan downloades og bruges efter, Creative Commons License: Navngivelse – Ikke-kommerciel – Del på samme vilkår (ShareAlike) (by-nc-sa), Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 Denmark License.

Hvis du vil bruge dem kommercielt og i en højere opløsning til publicering eller tryk, kontakt: bibliotek@kadk.dk

FN-byen. Foto: Børge Nielsen/Arkitekturbilleder.dk

  • Hvilke bygningsværker står Lene Tranberg bag?
  • Hvad er der bygget af ny arkitektur i Odense og København?
  • Hvor finder jeg plan og snit af centralsygehuset i Slagelse?

På Arkitekturbilleder.dk finder du det hele - og meget mere. Gratis og nemt.

Basen indeholder over 9.000 billeder fra mere end 900 bygninger af flere end 500 forskellige danske arkitekter og tegnestuer.

Bygningsværkerne er beskrevet med billeder udefra og indefra samt plan/snit og relevante links til yderligere infos.

Alle billeder kan downloades og bruges efter, Creative Commons License: Navngivelse – Ikke-kommerciel – Del på samme vilkår (ShareAlike) (by-nc-sa), Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 Denmark License.

Hvis du vil bruge dem kommercielt og i en højere opløsning til publicering eller tryk, kontakt: bibliotek@kadk.dk

KB Hallen. Foto: Rimas Steponaitis/Arkitekturbilleder.dk

  • Hvilke bygningsværker står Lene Tranberg bag?
  • Hvad er der bygget af ny arkitektur i Odense og København?
  • Hvor finder jeg plan og snit af centralsygehuset i Slagelse?

På Arkitekturbilleder.dk finder du det hele - og meget mere. Gratis og nemt.

Basen indeholder over 9.000 billeder fra mere end 900 bygninger af flere end 500 forskellige danske arkitekter og tegnestuer.

Bygningsværkerne er beskrevet med billeder udefra og indefra samt plan/snit og relevante links til yderligere infos.

Alle billeder kan downloades og bruges efter, Creative Commons License: Navngivelse – Ikke-kommerciel – Del på samme vilkår (ShareAlike) (by-nc-sa), Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 Denmark License.

Hvis du vil bruge dem kommercielt og i en højere opløsning til publicering eller tryk, kontakt: bibliotek@kadk.dk

ArchDaily

ArchDaily was founded in March 2008, as the online source of continuous information for a growing community of thousands of architects searching for the latest architectural news: projects, products, events, interviews and competitions among others.

Billedresultat for archdaily

Architonic

Architonic | Architecture and Design

Architonic er en base med produkter indenfor arkitektur og design. basen indeholder informationer om mere end 200.000 produkter fra 1300 producenter og 6200 designere og arkitekter.